name

15. Marts 2022

Temadag: Hvordan kan data bruges i landbrugsfaglige sammenhænge? Deltag i temadagen og bliv klogere på digitalisering og hør konkrete eksempler på, hvor data er anvendes i dansk landbrug.

 


Temadagen afvikles af SEGES og fokuserer på landbrugsfaglige muligheder for at få data bragt i spil og i sidste ende skabe værdi for landmanden. Få indblik i konkrete cases med værdiskabelse ved digitalisering i samarbejde med fagspecialister. Temadagen vil tage udgangspunkt i forskellige cases med både interne og eksterne oplægsholdere.

TEMAOPLÆG OG VIRKSOMHEDSCASE

  • Digitale managementløsninger
  • Digitale økosystem – kundebehov og markedsforhold
  • Øge vækst ved at koble indsamlede data – nye produkter og services

DU SKAL DELTAGE I TEMADAGEN FORDI

  • DU FÅR VIDEN OM DATADREVET VÆKST I AGROINDUSTRIEN
  • MØDER ANDRE VIRKSOMHEDER MED FOKUS PÅ AGROTECH
  • INSPIRATION OG ERFARINGSUDVEKSLING

Temadag ansvarlig:
SEGES
 Innovation

Samtykke

Når du registrerer dig, giver du samtykke til, at projektpartnerne i "Vækst i agroindustrien - powered by data", Teknologisk Institut, SEGES, Aarhus Universitet samt Dansk Agroindustri, må lagre, behandle og benytte dine kontaktoplysninger. Kontaktoplysningerne vil blive lagret, behandlet og benyttet med det formål at rapportere til Industriens Fond samt at muliggøre dialog med projektpartnerne i forbindelse med projektet. Du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage ved henvendelse til sttj@teknologisk.dk. 

Læs mere om behandling af dine persondata og dine rettigheder her:www.teknologisk.dk/privatliv