name

Vil I have et digitalt boost og få en stærkere forretningsmodel?

Anvendelsen af data og hvordan data kan skabe vækst er en opgave, der kan være svær at tage hul på. ”Vækst i Agroindustrien – powered by data” er et intensivt udviklingsforløb, hvor I får mulighed for sammen med eksperter at arbejde med jeres dataanvendelse og forretningsmodel.

Dette er et skræddersyet udviklingsforløb for jer der

  • vil blive klogere på hvordan I kan få mere værdi og viden ud af jeres data
  • vil have konkrete forslag til hvordan I kan arbejde mere målrettet med brugen af jeres data
  • vil styrke jeres forretningsmodel med en stærk handlingsplan

I vil igennem forløbet bekendt med de mange muligheder der er indenfor digital forretningsudvikling og brug af data, så I kan stå stærkere i fremtiden.

Sammen med eksperterne vil I identificere og afklare potentialerne i dataanvendelse, få dybere indsigt i kundebehov og markedsforhold og derudfra udvikle stærke koncepter og forretningsmodeller.

 

Forløbet henvender sig særligt til jer der måske endnu ikke er begyndt at arbejde med opsamling af data og/eller salg af services baseret på data, samt jer der har gjort jer dyrt købte erfaringer på området eller af andre grunde er gået i stå. Dette her er muligheden for at få jeres virksomhed op i gear på den digitale front.

Alle virksomhedsforløb afsluttes med udarbejdelse af en konkret handlingsplan som skitserer, hvordan I bedst kan arbejde videre.

Forløbene ligger i to perioder af cirka seks måneders varighed med opstart februar 2022.

Hvad kræver det at deltage

For at sikre jer det optimale udbytte skal deltagelsen forankres hos ledelsen, og der skal afsættes relevante ressourcer internt til at deltage i temadage og individuel rådgivning.

Hvis i er interesserede i at deltage i forløbet, skal I igennem en afklaringsfase, hvor vi vurderer jeres potentiale for at få et værdifuldt udbytte af forløbet.