name

Daltec A/S

Hos Daltec producerer vi fodringsanlæg til bl.a. svineproduktion, kvæg, fjerkræ og fisk. Det har vi gjort i over 40 år siden 1978. For os er brugernes oplevelse af driftssikkerhed og effektivitet altid i centrum. Hos os finder du derfor brugervenlig teknologi og gennemtænkte løsninger til hverdagens udfordringer.


Vi har i mere end 40 år specialiseret os i udvikling og produktion af foderanlæg til landbrug og fiskeindustri. Vores produkter og løsninger skal gøre hverdagen lettere for vores kunder. Derfor er de også udviklet i tæt samarbejde med såvel landmænd, fiskeopdrættere samt forhandlere verden over.

Vores forhandlere er eksperter i vores systemer. Gennem et tæt samarbejde med dem opdaterer vi vores produkter for at sikre de stadigt mere effektive og driftssikre løsninger, der er brug for i dag.

Daltec anlæggene sælges gennem et forhandlernet, som er eksperter i vores systemer og i at omsætte dine behov for fodring til konkrete løsninger. Hvad enten vi taler konventionelle eller mere avancerede behov for fodring, så har vi enkle og effektive løsninger. Og så er de samtidig også betjeningsvenlige.